Concept Manager COCO Maison

Concept Manager COCO Maison

Onze opdrachtgever Habufa, gevestigd in Hapert, is een zeer succesvolle internationale handelsonderneming in meubelen. Met haar drie sterke eigen meubelconcepten in Europa (Henders & Hazel, XOOON, Happy @ Home) en een eigen lijn decoratieartikelen onder het merk COCO maison, heeft Habufa zowel nationaal als internationaal een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties en meubelwinkels.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars liggen aan de basis van het succes.

Om de ingezette groeistrategie verder vorm te geven, zijn wij voor Habufa op zoek naar een:

 

Concept Manager

COCO Maison

 

Als Concept Manager ben je verantwoordelijk voor een optimale positionering van het merk COCO Maison en ben je het gezicht van de organisatie en de collectie. Je stuurt daarbij functioneel een team van binnen- en buitendienstmedewerkers aan ten behoeve van de commerciële doelstellingen.


Tot de hoofdtaken behoren:

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van optimale omzetresultaten
 • Je zet de commerciële strategische plannen om in toepasbare tactische/operationele procedures voor de on- en offline activiteiten
 • Het planmatig en efficiënt bewerken van de conceptklanten, teneinde een zo hoog mogelijk rendement, omzet en winst voor het merk te realiseren. (dealerbeheer)
 • Je coördineert en monitort het productmanagement met 3 productmanagers
 • Je draagt zorg voor de commerciële opzet en zorgt voor het optimaal functioneren van een succesvolle webshop 
 • Marketing- en publiciteitsbeleid online en offline (folders, advertenties, instore, outstore)
 • Je bent verantwoordelijk voor de commerciële voorraad, de prijsstelling en marge van de collecties
 • Interpretering/analysering en bewaken van kostenbudgetteringen
 • Je hebt daarbij frequent horizontaal overleg met het conceptmanagement
 • Je organiseert samen met het team mailings en beurzen       
 • Beurs- & leveranciersbezoeken resultaat gericht in te delen.
 • Organisatie en bewaking van POS-materialen
 • Prijs/collectie onderhandeling decoleveranciers, marketing freelancers, tijdschriften en overige reclame

Het profiel van de kandidaat:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring verkregen. Je beschikt over een commercieel en creatief inzicht, bent kritisch en resultaatgericht, besluitvaardig en overtuigend. Je bent van nature klantgericht en ondernemend. Jij weet als geen ander initiatieven te ontplooien, weet trends te spotten en je bent modegevoelig. Gezien het internationale karakter van deze functie vereisen we naast een flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit) reisbereidheid en een goed niveau van de Engelse/Duitse taal in woord en geschrift. Frans is een sterke pré, alsook ervaring in de meubelsector.

Het aanbod:

Je komt te werken in een professionele, informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Habufa biedt je een veelzijdige functie, in een professioneel team binnen een internationale, dynamische werkomgeving. Een meer dan marktconform salaris met premievrij pensioen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onderdeel van het aanbod. Ook zijn er diverse trainingsmogelijkheden om jezelf verder te blijven ontwikkelen.

De procedure:

Berg & Partners begeleidt de sollicitatieprocedure. Indien je interesse is gewekt verzoeken wij je je kandidatuur kenbaar te maken door je curriculum en motivatie te sturen naar: nteuwissen@bergenpartners.nl o.v.v. sollicitatie Habufa – Concept Manager COCO Maison. Voor meer informatie over de functie kunt je contact opnemen met Nicole Teuwissen – Business Manager Recruitment & Executive Search - op +31(0)6 15050266.

 

 


07-04-2022
© 2023 All Rights Reserved