Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst (Franstalig)

Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst (Franstalig)

Habufa Meubelen B.V., gevestigd in Hapert, is een zeer succesvolle internationale handelsonderneming in meubelen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 240 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst FRANSTALIG

Algemene taakomschrijving:

De medewerker verkoop binnendienst is het visitekaartje van onze onderneming. Hij/zij dient correct, vriendelijk en efficiënt onze klanten te woord te staan, te informeren en onze artikelen te verkopen in een zo kort mogelijk telefoongesprek volgens een goed ingestudeerd systeem. Alle medewerkers hebben de verantwoordelijkheid over een bepaalde vaststaande klantengroep. Dienovereenkomstig dient de betrokkenheid van deze medewerker bij de belangen en wensen van onze klanten te zijn.

Functieprofiel:

  • Het snel en nauwkeurig noteren van bestellingen door bestaande klanten en klanten die zichzelf aandienen
  • Eventueel bij de debiteurenadministratie informeren of een klant geleverd mag worden
  • Men dient op de hoogte te zijn van de nieuwste informatie omtrent artikelen, aankomsttijden, levertijden, kwaliteit, vorm enz. en de klanten hiervan op de hoogte houden
  • Aan de klant informatie verstrekken over openstaande orders, levertijden enz.
  • Het optimaal benutten en up-to-date houden van het artikeldocumentatiemateriaal
  • Het begeleiden van klanten naar de showroom en het verstrekken van artikel-informatie
  • Accuraat omgaan met klachten en deze verder sturen naar Aftersales
  • Beheersing van de Franse taal (mondeling near native niveau en schriftelijk) is een vereiste. 

Aanbod:

Al met al een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving. Habufa biedt een bijzonder prettige werksfeer met een no-nonsense doener cultuur. Naast zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn ook de secundaire voorwaarden uitstekend geregeld.

Reageren?

Vul hier direct een sollicitatieformulier in.

Locatie: Hapert 

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

21-07-2021
© 2022 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy