Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst Franstalig

Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst Franstalig

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst
FRANSTALIG

Algemene taakomschrijving:

De medewerker verkoop binnendienst is het visitekaartje van onze onderneming. Hij/zij dient correct, vriendelijk en efficiënt onze klanten te woord te staan, te informeren en onze artikelen te verkopen in een zo kort mogelijk telefoongesprek volgens een goed ingestudeerd systeem. Alle medewerkers hebben de verantwoordelijkheid over een bepaalde vaststaande klantengroep. Dienovereenkomstig dient de betrokkenheid van deze medewerker bij de belangen en wensen van onze klanten te zijn.

Functieprofiel:

 • Het snel en nauwkeurig noteren van bestellingen door bestaande klanten en klanten die zichzelf aandienen
 • Eventueel bij de debiteurenadministratie informeren of een klant geleverd mag worden
 • Men dient op de hoogte te zijn van de nieuwste informatie omtrent artikelen, aankomsttijden, levertijden, kwaliteit, vorm enz. en de klanten hiervan op de hoogte houden
 • Aan de klant informatie verstrekken over openstaande orders, levertijden enz.
 • Het optimaal benutten en up-to-date houden van het artikeldocumentatiemateriaal
 • Het begeleiden van klanten naar de showroom en het verstrekken van artikel-informatie
 • Accuraat omgaan met klachten en deze verder sturen naar Aftersales
 • Beheersing van de Franse taal (mondeling near native niveau en schriftelijk) is een vereiste. 

Functie-eisen:

 • Je hebt MBO+ denk- en werkniveau;
 • Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een administratieve (vergelijkbare) functie;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Franse taal - zowel mondeling als schriftelijk, near native niveau;
 • Je bent pro-actief, stressbestendig en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent klantgericht en betrouwbaar;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (of meer);

Aanbod:

Al met al een veelzijdige functie binnen een dynamische omgeving. Habufa biedt een bijzonder prettige werksfeer met een no-nonsense doener cultuur. Naast zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn ook de secundaire voorwaarden uitstekend geregeld.

Reageren?

Vul hier direct een sollicitatieformulier in.

Locatie: Hapert 

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

21-07-2021
© 2022 All Rights Reserved