Werken Bij

Werken bij Habufa

Door onze groei zijn wij continu op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Naar gedreven en klantgerichte professionals die elke dag toegevoegde waarde willen bieden.

Kijk onze bedrijfsfilm om alvast kennis te maken met ons bedrijf. 

Denk jij dat je een versterking bent voor onze organisatie? Stuur ons dan een e-mail met je cv plus een overtuigende motivatie. Geef daarbij aan waar je ambities liggen en waar je binnen Habufa meubelen B.V. aan de slag zou willen.

Wanneer we een goede match zien met een vacature, nemen we contact met je op.

Optimale werkomstandigheden

De medewerkers zijn Habufa's belangrijkste kapitaal. Zij vormen samen het hart van de organisatie. Onze afdeling Personeel & Organisatie is er dan ook helemaal op gericht om voor het team en de individuele medewerkers optimale werkomstandigheden te creëren. 

Personeelshandboek 

In nauwe samenwerking met onze ondernemingsraad heeft Habufa een op maat gesneden personeelshandboek opgesteld. Hierin staat alle relevante organisatorische, personele en huishoudelijke informatie. We actualiseren de inhoud regelmatig. 

Wervingspartners

De afdeling P&O waarborgt de instroom van goede, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Voor de werving en selectie werkt Habufa samen met een beperkt aantal partners. Elk van hen levert vanuit het eigen specialisme een maximale bijdrage aan de werving van gemotiveerde medewerkers.

Carrière maken bij Habufa wordt niet alleen bepaald door ervaring en studieachtergrond, maar minstens net zo zeer door houding, karakter en inzet. 

Tijdens het werving & selectieproces kan gevraagd worden om een persoonlijke profielanalyse (PPA of GIA) in te vullen of een praktijk-opdracht.

Ook is er eventueel gelegenheid om een proefmiddag mee te draaien op de betreffende afdeling.  

Solliciteren?

Wil je graag in aanmerking komen voor een functie die aansluit bij jouw profiel en interesse? Maar zie je geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

 

© 2024 All Rights Reserved