International Brand Manager Xooon

International Brand Manager Xooon

Habufa Meubelen B.V., gevestigd in Hapert, is een zeer succesvolle internationale handelsonderneming in meubelen. Zowel nationaal als internationaal heeft Habufa een stevige marktpositie en is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie, maar ook aan de inzet van zo’n 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars zijn de basis van het succes.

Wij zijn op zoek naar een:

International Brand Manager XOOON

Als Brand Manager bewaak je het DNA van het internationale brand XOOON. Je werkt intensief samen met de Concept Manager in het uitwerken en uitvoeren van product- en conceptintroducties en je neemt, na een gedegen inwerkperiode, de coördinatie voor de meubelconcepten in de Benelux en Frankrijk voor je rekening.

Tot de hoofdtaken behoren:

  • Introduceren, begeleiden en met het team realiseren van nieuwe XOOON meubelconcepten in de Benelux en Frankrijk;
  • Voor de nieuwe XOOON-dealers het 1ecollectieplan per land mee begeleiden;
  • Het, samen met de accountmanagers in de Benelux en Frankrijk verrichten van diverse winkelbezoeken, teneinde het concept samen met de accountmanagers te bewaken;
  • Het coördineren en eventueel optimaliseren van collectieplannen in samenwerking met de accountmanagers en eigenaren;
  • Omzet en marge analyses maken per productgroep/meubelconcept en deze doornemen met de managers/eigenaren;
  • In samenwerking met de Concept Manager geven van product trainingen op eigen huisshows en internationale meubelbeurzen;
  • Concurrentie bezoeken/marktonderzoek (folders/winkelbezoek/website);
  • Algemene ondersteuning van de Concept Manager teneinde het succes van het concept te waarborgen.

Het profiel van de kandidaat:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring verkregen. Je beschikt over ruimtelijk en commercieel inzicht en hebt een uitstekend organiserend en coördinerend vermogen. Je bent van nature klantgericht en ondernemend. Je denkt graag in oplossingen, bent stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Gezien de internationale dimensie van de functie vereisen we naast een flexibele instelling, een goed niveau van de Franse taal in woord en geschrift. Ervaring in de meubelsector is een pré.

Het aanbod:

Je komt te werken in een professionele, informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Habufa biedt je een veelzijdige functie, in een professioneel team binnen een internationale, dynamische werkomgeving. Een meer dan marktconform salaris met premievrij pensioen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onderdeel van het aanbod. Ook zijn er diverse trainingsmogelijkheden om jezelf verder te blijven ontwikkelen.

De procedure:

Berg & Partners begeleidt de sollicitatieprocedure. Indien je interesse is gewekt verzoeken wij je je kandidatuur kenbaar te maken door je curriculum en motivatie te sturen naar: nteuwissen@bergenpartners.nl o.v.v. sollicitatie Habufa – International Brand Manager XOOON. Voor meer informatie over de functie kunt je contact opnemen met Nicole Teuwissen – Business Manager Recruitment & Executive Search - op +31(0)6 15050266.

Locatie: Hapert

 


18-01-2022
© 2024 All Rights Reserved