IT traineeship ERP-programmeur/analist

IT traineeship ERP-programmeur/analist

Word jij blij van analyseren, meedenken, ontwerpen en natuurlijk programmeren? Start dan met ons IT traineeship en ga als ERP-programmeur/analist aan de slag bij de grootste meubelonderneming van de Benelux.

In ons tweejarige Software Development IT traineeship word je opgeleid tot junior/senior ERP-programmeur/analist. Wij gebruiken Nomads/Providex als taal.

Het traineeship start met een grondige inwerkperiode in ons bedrijf. Daarbij zul je alle afdelingen doorlopen om zodoende de taken en processen van elke afdeling nader te leren kennen.

De kennis die je opdoet tijdens deze periode kan je vervolgens direct toepassen in de volgende fase. Deze tweede fase is helemaal gericht om onder leiding van een mentor, kennis te nemen van ons ERP-pakket in het algemeen en de taal in het bijzonder.

Zoals gezegd: je staat er gelukkig niet direct helemaal alleen voor. Onder begeleiding van een senior professional zal je het bedrijf beter leren kennen én je IT skills naar een hoger niveau brengen.

Naast alle hard skills die je leert tijdens het IT traineeship, is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor zal er een persoonlijk ontwikkelingstraject opgesteld worden, waarbij je aan de slag gaat met je sterke punten, ontwikkelpunten en je ambities, zowel op korte als op lange termijn.

Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan direct voor de groep die in oktober start!

Wat wij bieden:

 • Een zeer goed basissalaris afhankelijk van ervaring en vaardigheden;
 • Nuttige en erkende certificaten en opleidingen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een kickstart van je IT-carrière;
 • Begeleiding door een senior IT-professional.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een HBO-diploma of aantoonbare ervaring op HBO-niveau;
 • Je hebt aantoonbare kennis in IT en/of programmeren;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands (minimaal niveau C1);
 • Je bent communicatief sterk en hebt een open en flexibele houding;
 • Je bent analytisch sterk en houdt ervan om processen te doorgronden.

Over de organisatie:

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben zowel nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

Solliciteren en dan?

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, maken wij intern een eerste selectie op basis van de selectie eisen. Indien wij positief zijn over jouw sollicitatie, nodigen we jou uit voor een eerste gesprek. Aanvullend zullen selectie-assessments onderdeel uitmaken van de selectieprocedure, waarbij wij gebruik maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest.

Wil je onze nieuwe collega worden? Mail je sollicitatie aan secretariaat@habufa.nl

 

Locatie: Hapert


08-04-2022
© 2022 All Rights Reserved