Marketing Communicatie Realisator/Traffic Medewerker

Marketing Communicatie Realisator/Traffic Medewerker

Wat ga je doen als Marketing Communicatie Realisator/Traffic Medewerker?

Als Marketing Communicatie Realisator ben je op het gebied van marketing en communicatie het aanspreekpunt in Duitsland (voor alle vestigingen). Je zorgt voor een goede planning zodat alle folders en catalogussen op tijd en correct klaar zijn.  Daarnaast geef je productiebegeleiding voor alle printed media. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van POS materiaal en de naleving van een correcte presentatie binnen het concept en het plannen en realiseren van (digitale) nieuwsbrieven via de website en e-mail. Je bent van nature goed met plannen en begeleiden, in deze rol doe je dat o.a. bij advertentieaanvragen. Je bewaakt pro-actief de diverse publiciteitscampagnes in met name Duitsland. Ook het schrijven van content, het controleren van zowel online als offline media en de opvolging van de livegang van de website en alle artikelen Henders & Hazel behoren tot je takenpakket.

 

Onze ideale kandidaat

 • Heeft bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding en affiniteit met de meubelbranche
 • Heeft enige kennis van het lezen van CAD-tekeningen
 • Is 24 uur tot 32 uur per week beschikbaar
 • Plannen en organiseren zijn een tweede natuur
 • Heeft een commerciële no-nonsense instelling
 • Is een zelfstandige, ondernemende en een flexibele teamplayer met een positieve en actieve houding
 • Beheerst de Duitse, Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Voldoe je niet volledig aan het profiel van onze ideale kandidaat, maar ben je ervan overtuigd dat je over de juiste skills en competenties beschikt en je het vak snel eigen kunt maken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en lezen we dat graag terug in jouw sollicitatie!

 

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris
 • Premievrij pensioen en aanvullende verzekeringen, omdat wij het belangrijk vinden om ook goed voor onze mensen te zorgen naast het werkende leven
 • Dagelijks verse lunchgerechten op kantoor
 • Gratis fruit op kantoor
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Deelname aan fietsplan mét beloningschallenge
 • Werkgeversbijdrage aan de bedrijfsfitnessregeling
 • Personeelskorting op onze prachtige producten

 

Solliciteren en dan?

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen hebben, maken wij intern een eerste selectie op basis van de selectie eisen. Indien wij positief zijn over jouw sollicitatie, nodigen we jou uit voor een eerste gesprek. Aanvullend zal een selectieassessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure, waarbij wij gebruik maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest.

 

Wil je onze nieuwe collega worden? Mail je sollicitatie aan recruitment@habufa.nl. Heb je vooraf nog vragen? Dan kan je deze stellen aan Marlies van Heymbeeck, HR Consultant, via helzelfde emailadres.

 

Over de organisatie

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

 

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

 

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

 


18-06-2024
© 2024 All Rights Reserved