Happy @ Home

Concept

Happy@Home is bij uitstek geschikt als shop-in-shop concept. De collectie bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren, maar ook met andere (Habufa) merken. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat de consument altijd iets kan vinden dat past in het interieur. 

Positionering

Zowel de stijl als de prijs maken de Happy@Home collectie interessant voor een zeer breed publiek. De meubelen zijn modern, maar niet uitgesproken trendy. De zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding in combinatie met de tijdloze uitstraling van de meubelen zorgt dat de consument lang plezier heeft van zijn meubel.

Assortiment

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. Het assortiment zitmeubelen en woonprogramma’s kan worden aangevuld met accessoires uit Habufa’s COCO maison collectie.

De implementatie van Happy@Home is eind 2011 gestart. Inmiddels zijn er een kleine 50 winkels in Nederland en België. 

Voor meer informatie over Happy@Home, kijk op www.happyathome.nl.

 

© 2024 All Rights Reserved