Social Media Content Creator

Social Media Content Creator

Habufa Meubelen (www.habufa.nl) in Hapert is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO Maison. Deze merken hebben nationaal als internationaal een stevige marktpositie en Habufa Meubelen is een vooraanstaande leverancier aan grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, groothandels en meubelwinkels. Naast deze merken heeft Habufa ook nog een vrije collectie met producten, die door meubelretailers over de hele wereld worden verkocht.

Als organisatie is Habufa een bedrijf met een no-nonsense karakter. Een typisch Brabants familiebedrijf waar met liefde gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie zijn we in staat om snel te schakelen en ons aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden, wat in deze tijd een absolute must is.

Het succes van Habufa is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale meubelcollectie van de diverse merken, maar ook aan de inzet van 380 medewerkers, die met enthousiasme en in een collegiale sfeer samenwerken om voortdurend de kwaliteit en het resultaat te verhogen. De continue, intensieve, wereldwijde zoektocht naar passende producten en ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars, zijn de basis van het succes.

Wij zijn op zoek naar een:

 

Social Media Content Creator
Henders & Hazel

Algemene taakomschrijving

Vind jij het leuk om ons meubel en decoratie merk Henders & Hazel op de kaart te zetten op de verschillende social media? Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Draai jij je hand niet om voor een creatieve, inspirerende en consument gerichte content waarbij je zelf ook content en beeld maakt? 

Als social media specialist beheer je de content op de verschillende social mediakanalen. Deze zijn met name gericht op inspiratie, bedoeld voor de bredere brandawareness van onze merken, in verschillende landen. Je produceert content en komt hiervoor zelf met onderwerpen of je werkt in opdracht. Je maakt het eindproduct, eventueel samen met de Marketing en Communicatie en Online marketing collega’s.

Specifieke opdrachten voortvloeiend uit genoemde omschrijving:

 • Het beheren en plaatsen van posts op Instagram, Pinterest en Facebook 

 • Het creëren van content voor sociale media 

 • Het bedenken van leuke acties, promoties op deze kanalen en de bijbehorende uitvoering

 • Het analyseren van alle posts 

 • Het reposten van berichten

 • Het beheren en reageren op reacties van klanten

 • Mede de marketing kalender opzetten 

 • Concurrentie analyseren op social media

 • Analyseren van aantal volgers en interacties en deze terugkoppelen 

 • Contact met bloggers/vloggers 

Functie-eisen:

 • Je bent goed bekend met alle functies van de bekende social mediaplatformen zoals Instagram, Facebook en Pinterest. Je weet hoe je door inspirerende content onze verschillende doelgroepen kunt bereiken.

 • Ervaring met Coosto is een pré

 • 1 a 2 jaar relevante werkervaring 

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (of meer).

Aanbod:

Habufa biedt een bijzonder prettige werksfeer met een no-nonsense doener cultuur. Naast zeer goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn ook de secundaire voorwaarden uitstekend geregeld.

Locatie: Hapert

Reageren? U kunt een mail sturen aan secretariaat@habufa.nl

Het invullen van een PPA en/of het maken van een opdracht kan tot de selectieprocedure behoren. 

Acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


16-11-2022
© 2022 All Rights Reserved